Bedrijfsbezoek Welvreugd 2017

Op 5 oktober organiseerde Vereniging Maaslandse Ondernemers het jaarlijkse bedrijfsbezoek. Dit jaar brachten wij een bezoek aan de nieuwbouwlocatie van Welvreugd.

Welvreugd is met bijna 50 jaar ervaring een specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds eind 2016 is Welvreugd verhuisd naar de locatie Burgerweg 2a te Maasland. De leden van VMO kregen nu de kans om het nieuwbouwpand te bewonderen. Gemeente Midden-Delfland werd ook goed vertegenwoordigd met de komst van burgemeester Rodenburg, wethouders, raadsleden, de raadsgriffier en de bedrijfscontactfunctionaris.

Eduard Böhtlink van Böhtlink Architectuur is sinds 2013 betrokken bij het nieuwbouwproject waar duurzaamheid centraal staat. Welvreugd voorziet zichzelf van energie door middel van zonnepanelen en warmtebronnen. Naast duurzaamheid in energie en materialen, zijn “schoonheid en lokaal” ook kernbegrippen voor de nieuwbouw geweest. Bij het ontwerp moest er rekening gehouden worden met het beleid vanuit Gemeente Midden-Delfland. Het kantoor heeft de uitstraling van een grote boerderij omgeven met veel groen en achter bevinden zich de loodsen vanuit het principe ‘voor wonen, achter werken’.

Na de presentatie werd iedereen rondgeleid door Welvreugd. Het bedrijfsbezoek werd informeel afgesloten met een borrel en buffet verzorgd door Trefpunt Party & BusinessEvents. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.