Bedrijfsbezoek Poot Reiniging 2018

Op donderdag 22 november organiseerde VMO het jaarlijkse bedrijfsbezoek. Dit jaar waren de leden en functionarissen vanuit Gemeente Midden-Delfland welkom bij Poot Reiniging.

Gebroeders Erik Poot en Wim Poot zijn in 2001 gezamenlijk gestart met kasdekreiniging. Inmiddels is hun specialisme uitgebreid met krijten/coaten, AR-coaten, mos verwijdering, zonnepanelenreiniging en gevelreiniging. Poot Reiniging is onderscheidend doordat zij machinaal te werk gaan. Hiermee zorgen zij voor een juiste dekking en hoeveelheid. Door het toepassen van krijten/coaten en AR-coaten kan een agrariër het gewenste hoeveelheid licht en warmte reguleren voor zijn gewas. Paul van Gils gaf namens Mardenkro een presentatie over de verschillende soorten coatings waar Poot Reiniging mee werkt. 'Ieder gewas heeft een andere behoefte voor de juiste groei. Het is een investering, maar dit kan een agrariër in twee jaar tijd "dik" terugverdienen'.

Na de presentatie en rondleiding genoten de leden van een borrel en buffet verzorgd door Trefpunt Party & BusinessEvents.