Jubileum VMO 30 jaar

Op zaterdag 12 oktober 2019 vierde Vereniging Maaslandse Ondernemers het 30-jarig jubileum. De leden en partners werden feestelijk opgewacht in de foyer van Trefpunt. Na een gezellige borrel volgde er een vermakelijke avond in de zaal waarbij de aanwezigen getuigen waren van het "Rechtbankdiner".

Griffier Douwe van Buuren opende de zitting, waarna advocaat Pro en advocaat Contra hun stelling innamen. De altijd positieve advocaat Pro is voorstander van nog eens 30 jaar VMO. Haar stelling was dan ook: 'VMO was prima, is prima en zal altijd prima blijven. Maasland gaat een prima toekomst tegemoet'. Advocaat Contra kenmerkt zich als de negatieve en sceptische advocate. Zij was het helemaal niet eens met advocaat Pro, haar stelling luidde dan ook: 'VMO heeft haar gloriejaren al jaren achter de rug. Het moet per direct afgeschat worden. Er is absoluut geen toekomst voor Maasland'.

Tijdens een zeer vermakelijke avond gingen de advocaten de strijd met elkaar aan. De leden genoten ondertussen van een heerlijk driegangendiner. Ook de leden werden na iedere gang aan de tand gevoeld. Om tot een vonnis over te gaan nodigde de rechter een aantal leden uit op het podium. Eef Kroes vertegenwoordigde, als oprichter van VMO, het verleden. Harry Verboon, als huidige voorzitter, het heden en Lianne Boekestijn, als "jong" bestuurslid de toekomst.

De rechter sprak zijn vonnis uit. De positieve uitspraak van de rechter werd na het rechtbankdiner gevierd tijdens een gezellige borrel, er werd geproost op de toekomst van VMO.
Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie.