Nazomerborrel 2024

Donderdag 5 september vond onze jaarlijkse nazomerborrel plaats, met een geweldige opkomst van leden en (zakelijke) partners. De sfeer was informeel en gezellig, en we konden dankzij het prachtige weer heerlijk buiten op het terras van De Pynas borrelen.

Omdat VMO sinds de jaarvergadering in 2024 geen voorzitter meer had, heette secretaris Evert Kroes iedereen welkom. Tijdens de borrel was er een extra korte algemene ledenvergadering, waarbij de leden konden instemmen met de voordracht van Stanley Klop van Maasland Schoonmaakdiensten als nieuwe voorzitter. Stanley neemt de hamer officieel over van Harry Verboon, zoals ook te zien is op de foto.

Voorafgaand aan het stemmen stond Evert Kroes nog stil bij het overlijden van Eef Kroes, de oprichter van VMO. Er werd een aantal minuten stilte gehouden uit respect, waarna de stemming volgde. De leden stemden unaniem in met de benoeming van Stanley als nieuwe voorzitter. In deze nieuwsbrief stelt Stanley zich graag verder voor.

Na het officiële gedeelte werd er gezellig verder geborreld. Het was een zeer geslaagde nazomerborrel, waar we met veel plezier op terugkijken.